iklan

Tuesday, November 22, 2011

Pusat GYM Kuala Lipis


Hello eberybody

sesiapa penduduk lipis tahu tak kewujudan pusat bersenam 
terletaknya di bukit bius Kuala Lipis
Mau tak tau sebab hari-hari buku kehadiran
boleh dikatakan hari-hari mencecah 70orang >
hanya dalam 3-4jam beroperasi
satu kebanggaan la bg meran
hehehehe padahal tempat lain lagi ramai kot hehehe

KEMUDAHAN

Kalau dah 1 hari sampai 60 orang pada satu2 masa
juga alatan nya mesti la banyak...(xla la byk mcm selebrity gym tuu)
tp boleh la nk menampung
 tandas pn ada RADIO tu penting untuk hiburan hahahahaha
antara alatan yang disediakan seingat aku laaa
BARBELL

DUMPBELL
BASIKAL

TREADMILL
TAH APE NAMA DIA nii...

SMITH MACHINE

dan banyak lagi alatannya....
memang seronok laaaa....mendera diri di gym lipis niii...
kepada sesape nak datang dipersilakan
nak masuk bayar

jeeeeeeeeeeeee

saya dah jadi AHLI anda bila lagi...promote cikit

kepada kaum HAWA
jangan bimbang ada bilik untuk anda bersenam tanpa dilihat oleh kaum ADAM
1 bilik khas disediakan lengkap dengan alatan yang sesuai
of couse treadmill n bycycle ada
dumpbell pn ada
tapi xda la sampai yang heavy2 pn ada
nanti kot kot berabuk je hehehehe

NOW!!!!

sekarang cibuk lak main gym tapi berat badan xturun2 jugak
hampeh....xpe janji badan sihat segar
mane taknya org makan nasi kite pergi gym makan besi
jurulatih gym kata
"kalau U nak turun berat badan better buat cardio
dan jika mahu fitness u kena angkat beban yang xberat tapi ulang sebanyak yang boleh
n jika u mau BODY BUILDER u kena la bina otot dengan
MAKAN BESI@ yang berat...
patut la badan makin besar berat pn bertambah
otot besar berat pn tambah laaaaaaaaaaaaa
tafsiran aku jeeeeee

3bulan buat tricep.....shoulder....four arm
syok bebbbbbbbbbbbbb..................
wokeh cau...

8 comments:

afzan said...

nanti keh balik lepeh aok jadik keh punya personal trainer amacam?

MERAN QAMAR said...

alamak sampai nk jd personal trainer lak
keh ni main saje2 je2....hahahah
datang pn 3x smgu...kang keh tersaloh ajor jem laaa....

anne said...

nak tau..mcm mane nk jd ahli kat pust nie??

MERAN QAMAR said...

anne just datang je kat gym tu...dibuka dari isnin ke ahad....7 hari seminggu...en ghazali yang jga kaunter...ahli xclap rm18 kot...bulan2 rm8...axclap sy laa...kalo xjd ahli sekali masuk rm1malaysia aje.............

bilik prm disediakan...jgn bimbang...

syafiq ikhwan said...

Salam, nak tanya. Bukit Bius ni belah mana? Kawan baru lagi dengan Lipis ni. Ingat nak bersenam sikit, boleh detailkan sikit? Buka pukul berapa, masuk bayar berapa. Terima kasih =)

MERAN QAMAR said...

Salam aok nik ke bangunan UMNO jalan nk ke zoo lipis or tempat memukul golf.... buka petang setiap hari xsilap seawal jam 3ptg n dgr kabar malam pun dah on gak.... masuk sekali rm1 kalo xclap lupe dah sb jadi ahli lg senang bayar penuh.....

boleh g belia2 aktif kat gym tuuu...

asyu die said...

nk tnya,bukit bius bpe minit dr bdr lipis?mlm buka smpai kul bpe?gym ni bwh KBS @ private pnya?

MERAN QAMAR said...

Dari bandar baru 15min 10min je... bandar lama pun sama lebih kurang... malam sampai pukul 10mlm tapi ramai lelaki je la sb staff lombong baru balik kerja.bawah kbs...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...