iklan

Wednesday, November 9, 2011

TIPS UNTUK B.E NUFFNANG #1


Hellow eberybody
macam biasa BW rini sekejap...
mencari ilmu cikit
lama-lama melambak laaa...
kumpul seme ilmu wat buku
untuk seme org kongsi....

hari ini ilmu yg meran dapat (org baru)
TIPS UNTUK B.E
 ape tu B.E pn xtahu laaa (wat2 tak tau du du du)
tp cam berminat je mengetahui lebih lanjut

lets rock!!!!.....

TIPS NYA


Sila lah rajin-rajin hantar tiket kepada inchek nuffnang tuuu....buat2 la tny sihat ke tak.....n pas tu ngumpat2 sal nuffnang kat entry korang...



mengikut pembacaan aku
korang kena la click pada CONTACT US tuuu
and ikut arahan seterusnya...dalam tuu
kat situ korang kena laaa rajin2 bertanya kepada en nuffnang
ala cam kte bodek2 bos laaa (cam xbiasa lak)


dan korang kenalah selalu click ANALYTICS tuuuu
dan make sure laaa VIEWER harian korang meningkat


LAgi tips nya
Rajin-rajinlah borak n bertanya dengan blogger yang dah expert....tanya tips ke...xpn search je ke google...


ada ke TIPS siri yang ke 2 ek


...SEKIAN SELAMAT MENCUBA...

Ramai ke orang nk tgk tips aku yg kerdil ni.... : )


2 comments:

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Wah, Inchek Meran sudah ad NuffNang la.. Kite x pasang pun NuffNang.. X pndai na men ngn Buffering Erning @ BE tu.. Hehe...

MERAN QAMAR said...

pasang g2 je bkan ada target pn....ct dah ramai follower try la mgkin jd kot.....kena rajin ngadap pc je...ni pn baca tips org....tgk2 dlm nuffnang ada rm0.25 hahahaha lucu tul...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...