iklan

Wednesday, January 11, 2012

SAYA nak jadi KETUA kelas

7 comments:

aReLaN said...

ak pernah jadi ketua kelas 2 tahun berturut2 sebelum kena jadi pengawas.hahaha

MERAN QAMAR said...

pas ni nak jadi ketua pengarah plak......hahahahaha

Ca Cik Duyung said...

ketua kelas jer?? xnak jadi abg kawasan? heh3 :P

comel la patung yang kamu pegang..nak.. hihi

Ekmi Rabat said...

Ketua keluarga pun okey.
saya pernah jadi ketua kelas dan ketua dorm.

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

Teha Nur Fateha said...

alahai akak join aje..hehe..kalau tak leh on fb kt pjbt tryla kt rmh ke.hehehehe :)

MERAN QAMAR said...

ca cik duyung:- jd abang kepada adik2 ku je laaaa....patung murah je tu wat colection untuk photograpy....xboleh rrr nak

emmet:- tq blog betulke lagi ngeri.....

ekmi rabat:- ketua kelas pompuan ekk....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...