iklan

Sunday, December 4, 2011

Cuak di ECM Kuantan

Salam semer...
cuak tdak korang kalo keter kat parking atas sesak2
xboleh turun dari bangunan??
tibe2 ada asap yang tebal.....

rupenye ada sebuah kereta terbakar
di jalan nak naik ke parking bumbung
ape nk kate
jam teruk la ECM

kata nya wirering dia terrrrrbakar...(sumber xpasti laaa)


tapi anda terpikir tak...dengan hanya 1 laluan naik dan turun di ECM tu memadai??
kalau dah kena cam ni.....
kereta nak turun pun xboleh
jadi RUN FOR YOUR LIFE JE LAAAA
mujur la BOMBA sampai untuk menyetelkannya....

bahaya asap oooooo
korek idung ngan tisu pn tisu jadi hitam hahahaha

dan cuba BAYANGKAN
kemalangan ini terjadi di parking bawah tanah
fuhhhh kalo merebak naya gak...
yang ada 2jalan masuk dan 2 jalan keluar
jadi RUN FOR YOUR LIFE jugak laaa

dekat 2jam gak la tersepit kat ECM
makan je la sebelum  ati ni nk marah sebak bangunan tu jam gak
hatoiiiiiiiiiiiiiiii

turun2 bangunan ECM hujan lebat
nah satu ombak rindu tiba
banyak jalan dinaiki air...
uturn merata mencari jalan yang boleh kereta kebal ibu ku ni lalu
alik2 depan ECM gak laaaa

kesian banyak kereta yang sangkut dalam banjir tu.....
CUAK gak wehhhhhhhhh


tapi ada la sorang berader ni...macam kenal je.....
rupenye Muhammad SANI
kameraman kawin dulu....
maklum rrr bro isteri di kampung
merayap sakan yaaaaa

Alhamdulillah sampai rumah sudah
semua selamat....perut pn selamat melepas kat batu seploh

DIS IS TODAY CITER......CUAKKK

hilangkan cuak anda

dan melancong

wokeh babay


4 comments:

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Seb bek sempat balik smlm kan.. Huhu

MERAN QAMAR said...

terkandas gak laaaa..............2 3 kali nk kuo xlepas....

~ Secantik hati ~ said...

huiii..bahaye nyer..xmo da paking kt atas tu..

MERAN QAMAR said...

bayangkan kalo banjir kilat....parking bwh jam gak???....jd motobot la kete kte nanti....itu pnkalo longkang sumbat laaaa hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...