iklan

Sunday, December 4, 2011

Segmen | Genk Cari Blogger


sekali lagi terjah segmen orang lain
untuk cari downline....khargggggggg tui
pe jadah downline nya

mau joint sila click SINI

Syarat penyertaan

- pastikan anda ada BLOG
- Buat tajuk entri : Segmen | Genk Cari Blogger
- Kalau nak follow blog genk,followlah, kalau tak nak tak apa 
- Letak banner di atas dan linkkan ke entri ini
- Dah siap entri, hantar link entri anda [BUKAN LINK BLOG] ke ruangan komen entri ini
- Tarikh tutup :13/12/11, jam 2 petang [boleh berubah bila-bila masa]
- Dah join, datanglah blog orang lain ea

18 comments:

hanna said...

dari segmen yang same..

salam perkenalan..!!!

http://cicaktersepit.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

LaLa said...

dari segmen yg sama :)
btw, folo kamu =D

choc_fuza said...

sy dr segmen yg sama..jom ke blog sy..kalau sudi..hehehe~

http://heartstorylife.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

❤Aween Pinkaholicx❤ said...

Nice to know...
same segmen here..following u..do visit me okeh..

http://misspinkaholicx.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

Cik mama said...

sama segment juga.. i follow u dear..

visit me yeerrr..
http://pinkpurplemerah.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

Ahmad Hisyam said...

Datang dari segmen genk =)

Entri menarik di blog light|shadow
1. Disebalik Nazmi Faiz & Gol Terbaik Dunia
2. Dream Car | Koenigsegg Agera R
3. Kalau Bayi Boleh Bercakap
4. C.Ronaldo Paling Popular Di Facebook
5. Blog Mereka Super Ohsem! (Episod 2)

Marina said...

akak datang terjah dari segmen Genkcorner...baru je join segmen ni... :-)

http://marinafazli.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

d-yanN said...

dari segmen yg same ,
done follow u ,
follow me back at http://tulipvslavender.blogspot.com

cekelathazel said...

dr segmen yg same..
done follow u..
=)

! AYIES ZAIMA ! said...

terbang dari segmen yang sama

http://bintuzainal14.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

selmat berkenalan
jom singgah sana pulak :)

izah :) said...

singgah dari segmen yang sama..kalau sudi,jom singgah blog iza..:)

Eza Boom Boom :) said...

Haii awak.. Datang nak ajak awak jelajah pergi blog-blog yang lain.. Eza dah jelajah sini…Awak tak nak jelajah blog kawan-kawan yang lain??? Kalau nak jelajah blog Eza, boleh pergi ke alamat ni..

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

fierul said...

singgah sini dari segmen yang sama .
jemput singgah blog saya ye :)

jom join segmen nie plak
http://fiesayangrul.blogspot.com/2011/12/segmen-1-segmen-aku-dan-zodiak.html

shiema sufian said...

Shiema singgah sini. Jom singgah dan follow belog Shiema (: jangan lupe tekan button follow ye (:
http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

Aishah Abdullah said...

salam dari segmen yabg sama..come follow me back.tq

dyabunga said...

hye..
dari segmen yg sama..
follow u..
jgn lupa singgh di blog dya k..
http://yayabunga.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

ceriteraliyana said...

tinkerbell terbang2 sini dari segmen yang sama,

baru berkesempatan utk terbang sini ^^,

NadyaBubble said...

Hai, dari segmen yang sama, salam perkenalan ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...